Highlights Rotterdam Kapper

Highlights voor de zomer bij de beste kapper van Rotterdam

Image Hairline, uw kapper in Rotterdam

Zoekt u nog een kapper in Rotterdam om highlights te laten zetten of te laten onderhouden? Zoek niet verder, bij Image Hairline bent u aan het juiste adres. Deze kapper in het centrum van Rotterdam beschikt over jarenlange ervaring in het knippen en verven van allerhande coupes. Uw highlights zijn bij deze kapper in zeer kundige handen. Dankzij onze ervaring en onze deskundigheid geven wij u graag meer advies over het nemen van highlights. Op basis van uw kleurtype en uw gezichtsvorm weten wij precies welke coupe het best bij u past. Aarzel niet om ons advies in te winnen.

De perfecte highlight

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verven van haar zijn wij uitstekend geschikt om highlights te zetten in uw haar. Wij maken gebruik van de folietechniek waardoor we de highlights heel dicht bij de aanzet kunnen plaatsen en gemakkelijk kunnen bijwerken als er uitgroei is. Deze techniek is een secuur werkje waarvoor u best een aantal uur reserveert. Hoewel het zetten van highlights altijd gepaard gaat met het gebruik van chemicaliën hoeft u niet te vrezen voor de conditie van uw haar. Onze ervaren kappers zorgen ervoor dat uw haar geen schade ondervindt van de behandeling.

De juiste behandeling van uw haar

Bij Image Hairline in Rotterdam werken wij met kwalitatief hoogstaande producten om uw haar en highlights optimaal te verzorgen. Met de producten van Keune halen wij het allerbeste uit uw haar. De verschillende haarproducten, zoals shampoo, conditioners en maskers, zijn beschikbaar voor verschillende haartypes. Zo kunnen wij de verzorgingsproducten perfect afstemmen op uw haartype. Als u uw haar een extra verwenbeurt wilt geven na het zetten van highlights, raden wij een keratine behandeling aan. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw haar er glanzender, gezonder en minder pluizig uit ziet. Daarnaast zult u minder moeite hebben om uw haar in model te brengen.

Meer dan enkel haar

Nadat u een nieuwe coupe heeft laten knippen en highlights hebt laten zetten, helpen wij u graag om de rest van uw gezicht ook mooi te maken. Bij Image Hairline kunt u namelijk ook terecht voor het harsen en verven van uw wenkbrauwen en het aanbrengen van wimper lifting. Mooie wenkbrauwen en wimpers zorgen ervoor dat uw ogen stralen en dat uw gezicht er op zijn best uitkomt. Hebt u last van overtollig haar in uw gezicht? Geen probleem, ook dat harsen of epileren wij met plezier voor u weg.