Kapper Rotterdam Centrum

Op zoek naar een kwalitatieve kapper in Rotterdam? Laat uw haren knippen door Image Hairline. Onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Wij knippen zoals dames als heren tegen een aantrekkelijke prijs. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor ander kleurtje in uw haar of voor een passend advies met betrekking tot uw haar. Onze ervaren kapsalon zorgt ervoor dat u altijd stralend voor de dag komt. Kom langs of bel direct voor het maken van een afspraak.

Image Hairline: betaalbare kapper in Rotterdam Centrum

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een goede kapsalon voor het knippen van uw haar. Bij Image Hairline bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze kapsalon knipt zowel mannen als vrouwen tegen een mooie prijs. Iedereen heeft ander haar en dat begrijpen we als geen ander. Daarom geeft u uw haar graag de verzorging die het nodig heeft en is het prettig om hierover van gedachten te wisselen met een professional. Kennismaken met onze kapsalon? Kom gerust eens langs in onze kapsalon of maak een afspraak bij onze kappers. Wij voorzien u graag van een nieuwe coupe en doen er alles aan zodat u op en top voor de dag komt. Daardoor maakt u een verpletterende indruk op iedereen die u ontmoet!

Een knip- of verfbeurt bij een ervaren kapsalon

Haar is voor de meeste mensen heilig. Dit geldt vast en zeker ook voor u. Haar is er in allerlei soorten: stijl, krullend, kroezig, kort, lang, geverfd of natuurlijk. Daarom is geen enkele knip- of verfbeurt hetzelfde. Dit weten wij als geen ander en daarom besteden we veel aandacht aan mensen die langskomen in onze kapsalon. Niemand is hetzelfde, dus is de juiste verzorging van belang. Naast een knip- of verfbeurt kunt u in onze kapsalon ook altijd rekenen op een professioneel advies. Dit is wel zo prettig als u bij ons langs komt, nietwaar? We houden altijd rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat u met een voldaan gevoel onze kapsalon uitstapt!

Waarom u een bezoek brengt aan Image Hairline

Overweegt u langs te komen voor een knip- of verfbeurt? Een bezoek aan onze kapsalon levert u altijd voordelen op. Wij vertellen u er graag meer over:

  • U kiest voor een kapsalon in Rotterdam met veel ervaring in het knippen van dames en heren.
  • Onze kapsalon is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
  • U wordt geknipt en geverfd door ervaren kappers met de nodige vakkennis en werkervaring.
  • U betaalt in onze kapsalon een scherpe prijs voor een nieuwe coupe.
  • Naast knippen en verven kunt u bij ons terecht voor epileren, harsen en wimpers.

Benieuwd naar wat wij onze klanten bieden? Bel ons direct voor een afspraak of stap eens binnen in onze kapperszaak.