Kapper Rotterdam

Image Hairline, uw kapper in Rotterdam

Een kapper in Rotterdam, niet zomaar een haarknipper

Een goede kapper vinden, is niet makkelijk. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën over zijn haar. Het is belangrijk dat u een kapper vindt die naar uw wensen luistert en advies op maat geeft. Zowel mannen als vrouwen zijn bij Image Hairline in Rotterdam aan het juiste adres voor een goede behandeling van het haar. Onze kappers hebben jarenlange ervaring met het knippen en verven van haar. Bij ons is uw haar in goede, kundige handen. Daarnaast heeft ons kapsalon een goede ligging in het centrum van Rotterdam. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar.

De juiste behandeling van uw haar

Een nieuw kleurtje in uw haar of toch liever enkel highlights? Een nieuwe boblijn of toch enkel de puntjes laten bijwerken? De zomer is het perfecte moment om een nieuwe coupe uit te proberen. Laat uw haar kleuren en knippen of laat highlights aanbrengen door onze ervaren en vakkundige kappers. Ook als u geen inspiratie hebt, staan onze kappers klaar om u advies te geven. Op basis van uw gezichtsvorm en uw kleurtype weten wij dankzij onze jarenlange ervaring perfect welke coupe en welke haarkleur het beste bij u passen. Aarzel niet om ons advies te vragen, u zal verbaasd staan van het prachtige resultaat! Daarnaast hanteren wij altijd een fijn prijsje. Een nieuwe coupe tegen een scherpe prijs? Daarvoor moet je bij Image Hairline zijn!

Lijdt uw haar onder het gebruik van de vele styling tools? Heeft uw haar een oppepper nodig? Geef het een verwenkuur met een keratine behandeling. Deze behandeling vult uw haar als het ware op met keratine en geeft het een echte boost. Na de behandeling zal uw haar gedurende drie tot vier maanden minder pluizig, glanzender en gezonder zijn. U zult merken dat u uw haar weer makkelijker in model krijgt na de behandeling.

Meer dan enkel haar

Bij Image Hairline kunt u ook voor andere behandelingen terecht. Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en geven uw gezicht een kader. Bij ons kunt u uw wenkbrauwen laten epileren en verven. Ook de andere delen van uw gezicht epileren of harsen wij met plezier. Droomt u van prachtige, lange, krullende wimpers? Probeer dan onze wimperlifting. Het resultaat zijn vollere, langere wimpers die tot acht weken houden.

Waarom u een bezoek brengt aan onze kapsalon in Rotterdam centrum

Een afspraak maken bij Image Hairline voor het knippen of verven van uw haar? Het levert u altijd voordelen op. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • U kiest voor een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen van heren.
  • U gaat langs bij een kapper die op de hoogte is van de allerlaatste trends.
  • Naast een knipbeurt bent u in onze kapsalon verzekerd van een professioneel advies.
  • U betaalt een aantrekkelijke prijs voor het knippen van uw haar.
  • Image Hairline heeft een veelzijdig assortiment aan producten voor het haar.

Uw haar laten knippen door een ervaren kapsalon in Rotterdam centrum? Maak een afspraak bij Image Hairline en geef uw haar de verzorging die het nodig heeft. U stapt met een tevreden gevoel naar buiten!