Kapsalon Rotterdam centrum

Zoekt u een kapsalon in het centrum van Rotterdam? Laat uw haren knippen door de kappers van Image Hairline. Onze kapsalon is gevestigd aan de Karel Doormanstraat, in het hart van Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel naar buiten stapt. Naast het knippen van haar, kunt u bij ons ook terecht voor haren verven, wenkbrauwen epileren en talloze verzorgingsproducten. Wij zijn er voor zowel dames als heren. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze kapsalon te Rotterdam.

Bezoek een kapsalon in Rotterdam Centrum

Bent u niet tevreden over uw huidige kapsel of is het hoog tijd dat uw haar van een nieuw kleurtje wordt voorzien? Voor zowel knippen, permanenten en kleuren bent u bij Image Hairline aan het goede adres. Onze kapsalon is gevestigd in het hart van Rotterdam en gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw haar en uiteraard voor een knip- of verfbeurt. Wij zien u graag verschijnen in onze kapsalon en streven ernaar om u blij te maken met onze kappersactiviteiten. Kom eens kijken aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam en laat u verwennen door onze professionele kappers!

Kapsalon voor dames en heren

Image Hairline is een kapsalon voor zowel dames als heren. In onze kapsalon heeft u nergens geen omkijken naar, want wij zorgen ervoor dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Wij serveren met plezier een kopje koffie of thee. Zowel voor een periodieke afspraak als een bruidscoupe kunt u een bezoek brengen aan onze kapsalon. Onze kapsalon in Rotterdam Centrum is van alle gemakken voorzien en geeft u graag het gevoel dat u zich helemaal thuis voelt. U gaat tenslotte langs bij de kapper en niet zomaar iedereen mag aan uw haren zitten. Daarom behandelen wij uw haar met het nodige respect. Geef uw haar de verzorging die het nodig heeft en maak direct een afspraak met onze kappers.

Waarom u een afspraak maakt bij Image Hairline

Het inplannen van een afspraak in onze kapsalon levert u altijd de nodige voordelen op. Wij zetten ze graag voor u uiteen:

  • U kiest voor een kapsalon die gemakkelijk bereikbaar is.
  • Al onze kappers zijn professioneel opgeleid en hebben de nodige jaren ervaring.
  • Wij zijn een kapsalon voor zowel dames als heren.
  • Naast knippen en verven kunt u bij ons ook terecht voor epileren, harsen en wimpers.
  • Wij verkopen diverse verzorgingsproducten voor het haar; win informatie in bij onze medewerkers!

Kennismaken met onze kappers? Kom langs in onze kapperszaak of bel ons voor het inplannen van een afspraak. Wij zien u graag verschijnen in onze kapsalon.