Keratine Behandeling Rotterdam

Prachtig haar dankzij de keratine behandeling van Image Hairline in Rotterdam

Image Hairline, uw kapper in Rotterdam

Image Hairline is een kapper met ruim tien jaar ervaring in het centrum van Rotterdam. Onze missie is het mooiste in u naar boven halen. Wij weten dat haar een grote invloed heeft op je uiterlijk en uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke coupe en welke haarkleur het best bij uw gezichtsvorm en kleurtype passen. Twijfelt u nog of u een nieuwe coupe wilt nemen? Aarzel niet om het persoonlijk advies van onze kappers in te roepen. Onze gediplomeerde en ervaren kappers staan klaar om uw coupe tot in de puntjes te verzorgen.

Een keratine behandeling in Rotterdam voor handelbaar haar

Hebt u een hoofd vol highlights, verft u al jaren uw haar of hangt uw haar er maar futloos bij? Overweeg dan een keratine behandeling. De lichaamseigen proteïne keratine zit onder andere in uw huid, nagels en haar. Ze zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat uit 90% keratine maar het aanbrengen van highlights, het verven en het veelvuldig stylen van uw haar doet dit aantal slinken. Bij een keratine behandeling wordt de keratine in uw haar weer aangevuld. Het resultaat is gezonder, glanzender haar dat minder pluist. Daarnaast wordt uw haar weer makkelijker en sneller in model te brengen. Het drogen van uw haar neemt na een keratine behandeling 40 tot 60 procent minder tijd in beslag. Een keratine behandeling kan zowel op steil als krullend haar gebruikt worden en houdt drie tot vier maanden. Na de behandeling is het gebruik van een zachte shampoo en conditioner met micro keratine aangeraden. Om zoveel mogelijk van de behandeling te kunnen genieten, wordt zwemmen en het veelvuldig wassen van uw haar afgeraden. Sowieso is het aangeraden om uw haar slechts één à twee keer per week te wassen, zodat je het sebum dat je hoofdhuid beschermt tegen uitdroging niet wegwast.

Meer dan enkel haar

Bij Image Hairline kunt u ook terecht voor enkele gezichtsbehandelingen. Wenkbrauwen en wimpers zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht en zorgen voor een prachtige oogopslag. Bij ons kunt u uw wenkbrauwen laten harsen en verven. Daarnaast doen wij ook wimperlifting voor lange, volle en natuurlijke krullende wimpers. Het resultaat blijft tot acht weken zichtbaar. Stoort u zich aan het overtollig haar in uw gezicht? Bij Image Hairline harsen of epileren we ook dat weg. Zo verlaat u uw kapper in Rotterdam als een nieuw mens.

Waarom u een bezoek brengt aan onze kapsalon in Rotterdam centrum

Een afspraak maken bij Image Hairline voor het knippen of verven van uw haar? Het levert u altijd voordelen op. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • U kiest voor een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen van heren.
  • U gaat langs bij een kapper die op de hoogte is van de allerlaatste trends.
  • Naast een knipbeurt bent u in onze kapsalon verzekerd van een professioneel advies.
  • U betaalt een aantrekkelijke prijs voor het knippen van uw haar.
  • Image Hairline heeft een veelzijdig assortiment aan producten voor het haar.

Uw haar laten knippen door een ervaren kapsalon in Rotterdam centrum? Maak een afspraak bij Image Hairline en geef uw haar de verzorging die het nodig heeft. U stapt met een tevreden gevoel naar buiten!